LET OP: Wegens het Coronavirus zijn er beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meld je zo vroeg mogelijk aan. Wij werken volgens de hoogste RIVM veiligheidsstandaarden om de veiligheid van moeder en kind te garanderen.

Ervaringen

Kraamzorg Mama staat al jaren goed aangeschreven bij cliënten, verloskundige en alle zorgverzekeraars. We kennen een zeer hoge cliënttevredenheidscijfer: 97% van de cliënten geeft bij de ervaring aan tevreden of zeer tevreden te zijn met onze zorg. Heb jij van ons kraamzorg gehad? Deel jouw ervaring dan met ons.

Familie Zwanenburg

Kraamzorg Mama bedankt voor de goede zorgen aan ons en onze zoon Genoah Yahmeiro! We hebben een super tijd gehad met Joyce Brouwer! Het vak staat haar op het lijf geschreven! <strong>Cijfer 10+ omdat het niet hoger kan! Betere zorg voor ons gezin konden we niet wensen! Boven alle verwachtingen!  </strong>Joyce heeft ons goed begeleid het zelfstandig te doen maar we missen haar nog steeds! Het was een geweldige tijd met je Joyce!Veel liefs en knuffels! Ithamar, Marjolein en Genoah en een pootje van Diva...